mei

CLOVER BLUE GRASS BOYS

zaterdag 5 mei 2018

In Nederland zijn een aantal uitstekende bluegrass bands actief. In de bollenstreek zijn het de Clover Bluegrass Boys die al meer dan 25 jaar aan de muzikale weg timmeren. Nadat ze tijdens het 60-jarig jubileum van van der MEER optreden zijn ze nu te gast op zaterdag 5 mei!

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

 

Meer informatie

COLLEGE CULTUURCAFÉ door Jacques Wallage

zondag 6 mei 2018

Oud-politicus Jacques Wallage geeft college over zijn politieke loopbaan aan de hand van zijn autobiografie Het land achter de heuvels.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

 

Meer informatie

LEESCLUB MET HET BORD OP SCHOOT met Bianca Marais

woensdag 9 mei 2018

De eerste editie van Leesclub Met het bord op schoot. Een paar keer per jaar bespreken we een boek onder het genot van een maaltijd en drankje, in aanwezigheid van de auteur zelf. Dit keer is Bianca Marais te gast met haar boek Neurie als je de woorden niet kent. Marais groeide op in Zuid-Afrika, ze studeerde aan de Universiteit van Toronto en werkte als vrijwilliger bij een organisatie in Soweto die weeskinderen ondersteunt. Nu woont ze met haar man in Toronto. De voertaal zal dan ook Engels zijn.

Inloop vanaf 18:00 uur, aanvang 19:00 uur | Tickets €10,- (incl. maaltijd en drankje) verkrijgbaar online en in de boekhandel

Meer informatie