ARJAN PETERS INTERVIEWT MARENTE DE MOOR

vrijdag 21 september 2018 20:00
ARJAN PETERS INTERVIEWT MARENTE DE MOOR

Literair recensent Arjan Peters interviewt Marente de Moor. Het nieuwe boek van Marente de Moor, Foon, is het boek in MEERboekenpost, het abonnement op de keuze van uw lokale boekhandel.
Vanavond vertellen we alles over MEERboekenpost, Marente de Moor wordt geïnterviewd en signeert.

 

 

Van der MEER presenteert MEERboekenpost, de abonnementsservice van van der MEER in samenwerking met Singel Uitgeverijen. Abonneer u op de keuze van uw lokale boekhandel. Dit keer hebben we gekozen voor het nieuwe boek van Marente de Moor, FoonVanavond vertellen we u alles over het abonnement en is Marente de Moor bovendien zelf te gast om tijdens een interview te vertellen over Foon.

Aanvang 20 uur, toegang vrij, graag reserveren

 

Over Foon
Ooit dreef het biologenechtpaar Lev en Nadja in de Russische bossen een asiel voor verweesde berenwelpen, maar de vrijwilligers komen niet meer, en terwijl Lev zijn geheugen verliest, strijdt Nadja tegen haar herinneringen. Waar is iedereen gebleven? Wat gebeurde er in het jaar waaraan ze liever niet meer denkt?

Foon laat zien hoe eenzame mensen, ver van de ontwrichte samenleving die ze zijn ontvlucht, zich verhouden tot hun geliefden, tot de geschiedenis en tot de dierenwereld waarvan ze deel uitmaken. Als alle zekerheid wegvalt, is het de verbeelding die hen overeind houdt. 

MEERboekenpost is de abonnementsservice van Boekhandel van der MEER in samenwerking met Singel Uitgeverijen. Abonneer je en laat je eens in de twee maanden door ons verrassen met een mooi, spannend, of aangrijpend boek. Wij bezorgen hem gratis bij u thuis en de rekening is bijgevoegd. Hoe simpel!?!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@boekhandelvandermeer.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris