maart

Gesloten i.v.m. inventarisatie

maandag 26 maart 2018

Om u zo goed mogelijk te helpen is het belangrijk dat onze voorraad klopt. Op maandag 26 maart zullen wij de hele dag gesloten zijn in verband met een inventarisatie van de voorraad. Uiteraard kunt u wel gewoon gebruik blijven maken van onze website en bent u vanaf dinsdag 27 maart 9.00 uur weer van harte welkom in de winkel.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Meer informatie

Met korting naar 'Vele hemels boven de zevende' in Theater De Vest

vrijdag 30 maart 2018

Het boek ‘Vele hemels boven de zevende’, naar de debuutroman van Boekenweekauteur Griet Op de Beeck, komt op vrijdag 30 maart naar TAQA Theater De Vest als toneelversie!

In het fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Op het toneel laten topacteurs als Henriëtte Tol (Bloedverwanten, Soldaat van Oranje) en Stefan Rokebrand (o.a. Chez Brood) ook zien wat niet geschreven is; wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, de vriendschap en de schoonheid. Ursul de Geer tekent voor de regie.

De toneelvoorstelling ‘Vele hemels boven de zevende’ ging op 22 februari in première en ontving lovende recensies

Kljk hier voor meer informatie.

Meer informatie

april

Bookstore Day bij Van der Meulen

zaterdag 14 april 2018

Zaterdag 14 april is het voor de tweede keer Independent Bookstore Day, dan vieren we de boekhandel en daar maken we een feestje van. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en komen bijzondere gasten langs. 

Langzaam wordt steeds meer bekend wat er bij ons gaat gebeuren deze dag, dus hou de website in de gaten!

 

 

 

Meer informatie