Bookstore Day bij Van der Meulen

zaterdag 14 april 2018 09:00
Bookstore Day bij Van der Meulen

Zaterdag 14 april is het voor de tweede keer Independent Bookstore Day, dan vieren we de boekhandel en daar maken we een feestje van. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en komen bijzondere gasten langs. 

Langzaam wordt steeds meer bekend wat er bij ons gaat gebeuren deze dag, dus hou de website in de gaten!

 

 

 

Leuchtturm1917 komt langs met een speciale machine voor opdrukken op hun notitieboekjes. Dus wil jij graag een gepersonaliseerd notitieboek of bullet journal kom dan tussen 14.00 uur en 17.00 uur langs om dit te laten doen.

Joop van Riessen komt van 15.00 uur tot 16.00 uur zijn nieuwste boek signeren, het tiende deel in de Anne Kramer serie: 'Baby vermist'. 

Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef Recherche Amsterdam, wordt ingeschakeld om de baby terug te vinden. Het zal een van de meest emotionele zaken uit haar carrière worden.

Joop van Riessen was van 1965 tot 2004 werkzaam bij de Amsterdamse politie. Daarna is hij als algemeen adviseur verbonden geweest aan het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement te Den Haag.

 

Meer informatie op www.bookstoreday.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris