Bookstore Day bij Van der Meulen

zaterdag 14 april 2018 09:00
Bookstore Day bij Van der Meulen

Zaterdag 14 april is het voor de tweede keer Independent Bookstore Day, dan vieren we de boekhandel en daar maken we een feestje van. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In de boekwinkel vinden we inspiratie, raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en komen bijzondere gasten langs. 

Het programma is bekend!

 

 

 

09.00 - 17.00 Exclusieve edities speciaal voor deze dag. Op=op, dus kom op tijd!

09.00 - 10.00 Opening met koffie of thee en iets lekkers.

10.00 - 11.30 Voorlezen en schminken voor de kleintjes door Nel. De leukste voorleesmoeder die er is!

12.00 - 13.00 Het Alkmaars Dichtersgilde draagt voor uit eigen werk.

12.00 - 13.00 Neem vandaag eens geen selfie, maar laat je eigen portretje maken door Lianne Oost van Sidedish cards.

13.00 - 14.00 Oanh van Oanh's Kitchen komt haar kookboeken signeren. Natuurlijk ook haar nieuwste boek Meer koolhydraatarme recepten uit Oanh's Kitchen (deze dag nog voor de introductieprijs van €15,99)

Meer Koolhydraatarme Recepten is inmiddels het 4e koolhydraatarme kookboek van foodblogger Oanh Ha Thi Ngoc. Ook deze keer is het boek voorzien van 80 heerlijke en eenvoudig te maken recepten uiteraard allemaal koolhydraatarm en suikervrij. Oanh tovert de maaltijden om tot een waar feestje, want dat kan de koolhydraatarme levenswijze echt zijn. Veel aandacht voor lunch- en dinergerechten, maar ook ruimte voor lekkere muffins of andere zoetigheden. Weer zo'n super lekker koolhydraatarm kookboek!... 

14.00 - 17.00 Laat je Leuchtturm bullet journal of notitieboek personaliseren. Leuchtturm 1917 komt deze middag met een speciaal apparaat om je naam of andere tekst op je notitieboek te kunnen drukken. Leuk voor jezelf of als cadeau!

15.00 - 15.00 Joop van Riessen, oud-hoofdcommissaris van de Amsterdamse poluitie, komt zijn nieuwste boek signeren. Baby vermist is het tiende boek uit de Anne Kramer-reeks

Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef Recherche Amsterdam, wordt ingeschakeld om de baby terug te vinden. Het zal een van de meest emotionele zaken uit haar carrière worden.

Zet 14 april in je agenda!

Komt allen naar Van der Meulen's boekhanddel en...

LET'S BOEKIE TOGHETHER!

Meer informatie op www.bookstoreday.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris