Fantasy Voordeelboek

Let op het Fantasy Voordeel boek is alleen verkrijgbaar in de winkel!

Dit kwartaal is het Fntasy Voordeel boek: Rood van Pierce Brown

Rood is het eerste deel van De Mars Trilogie van New York Times-bestsellerauteur Pierce Brown. Een meedogenloos spannend debuut met de sensatie van De Hongerspelen van Suzanne Collins en Enders Game van Orson Scott Card.
Darrow is een Rode, een lid van de laagste kaste in de kleurgeoriënteerde maatschappij van de toekomst. Net als zijn mede-Roden werkt hij de hele dag diep onder de grond, overtuigd dat hij en zijn medemensen de oppervlakte van Mars leefbaar maken voor toekomstige generaties. Een lot waar Darrow vrede mee heeft gesloten, wetende dat zijn bloed en zweet ooit zal resulteren in een betere wereld voor zijn kinderen.
Maar Darrow en zijn soort zijn verraden. Al snel komt hij erachter dat de mensheid de oppervlakte van Mars al generaties geleden heeft bereikt. Uitgestrekte steden en rijk begroeide velden strekken zich uit over het landschap. Darrow - en alle Roden net als hij - zijn niets meer dan slaven voor de decadente heersende klasse.
Geïnspireerd door een verlangen naar gerechtigheid, en gedreven door herinneringen aan een verloren liefde, offert Darrow alles op om het legendarische Instituut te infiltreren, een proefterrein voor de dominante Gouden kaste waar de nieuwe generatie van menselijke opperheren strijden om macht. Darrow wordt gedwongen te strijden voor zijn eigen leven en de toekomst van de beschaafde wereld tegen de beste en meest genadeloze leden van de heersende klasse van de maatschappij. Hij zal voor niets of niemand stoppen om zijn vijanden te verslaan... zelfs niet als dat betekent dat hij een van hen moet worden.

'Een verhaal over wraak, oorlogvoering en de honger naar macht... doet denken aan De Hongerspelen en Game of Thrones.' Kirkus Reviews 

'Een voortreffelijk debuut... Rood stijgt boven het drukke dystopische veld uit.' USA Today

Nu tijdelijk voor maar € 10,=

Rood - Pierce Brown

Onze keus

De twaalf koningen van Shrakhai

Het Lied van het Gebroken Zand 1 - De Twaalf Koningen van Sharakhai

Bradley P. Beaulieu

€ 24,99
De Twaalf Koningen van Sharakhai is het eerste deel van Bradley P. Beaulieus fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand. Sharakhai, de grote stad van de woestijn, het middelpunt van commercie en cultuur, wordt al eeuwenlang geregeerd door twaalf koningen – wreed, meedogenloos, machtig en onsterfelijk. Met hun leger van Zilversperen, hun elitegroep Klingmaagden en hun heilige beschermers, de angstaanjagende asirim, behouden de koningen hun positie als onbetwiste, onverslaanbare heren van

Net verschenen

Lockwood & Co. - De vlammende geest

Lockwood en Co - 4 De vlammende geest

Jonathan Stroud

€ 18,99

Het spannende vierde deel in de Lockwood-serie.

Redden Anthony, George en Holly zich nu Lucy heeft besloten om Lockwood & Co (hét detectivebureau voor paranormaal onderzoek) te verlaten, of weten zij haar toch zover te krijgen om te helpen bij dit grootste en gevaarlijkste onderzoek ooit! Want het is nogal wat;  monsterlijke handafdrukken op een raam, griezelige hakgeluiden uit een keuken en een vlammende schaduw die de spoken laat opstaan uit hun graven...

Alweer een spannend avontuur vol humor en enge spoken!

De eerste drie delen nog net gelezen van deze griezelige serie? Deze zijn nu als set verkrijgbaar voor maar €20,=

Wij zijn Fantasy Specialist

In samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff zijn wij nu Fantasy Specialist. Dit betekent dat wij in onze winkel een ruime voorraad fantasy titels hebben staan en elk kwartaal is er een nieuw Fantasy Voordeelboek voor maar € 10,- dit boek is alleen in de winkel te krijgen.

Om het uitzoeken van een nieuw boek makkelijker te maken zijn alle fantasyboeken ingedeeld in zeven subgenre's. Klassiek, Heroïsch, Historisch, Science Fiction, Coming of Age, Bovennatuurlijk en Young Adult. De boeken in elk subgenre zijn herkenbaar aan de stickers op de rug.

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris