Welkom bij boekhandel Van de Ven

SAVE THE DAY

9 JULI SCHOOLCAMPUS

 

 

SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE

VANAF 14 APRIL NOG MEER BOEKEN VOOR 50%.

Elke week krijgen wij nieuwe titels binnen waar wij en u ons op kunnen verheugen, maar laten we de wat oudere titels vooral niet vergeten.

Op onze bovenverdieping hebben wij alle mooie ‘wat oudere titels’ voor u geselecteerd. Ook daar staan ze netjes per rubriek zodat het makkelijk snuffelen is.

Ziet u meerdere mooie titels dan is dat helemaal geen probleem, want de boeken zijn voor 50% van de originele prijs te koop.

SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE SALE

 

In onze ruime boekhandel bieden we u een uitgebreid assortiment aan boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, (vul)pennen, klassieke CD's en wenskaarten. We verkopen diverse bonnen, zoals de Nationale Tijdschriftenbon en natuurlijk ook de nieuwe digitale boekenbon en VVV bon. Ook is er gelegenheid om even rustig te zitten met een kopje koffie of thee.

wifi Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gratis gastennetwerk. 

Al onze medewerkers vertellen u graag meer over de boeken, cd's en andere artikelen. Mocht wat u zoekt niet voorradig zijn dan kunnen we het meestal binnen 1 of 2 dagen voor u in huis hebben.

Alle verdiepingen zijn behalve met de trap ook per lift te bereiken.
Regelmatig organiseren we lezingen in de boekhandel, als u hierover meer wilt weten zullen we u graag even op onze mailinglijst zetten. U kunt hierover een mail sturen naar info@boekhandelvandeven.nl. U vindt meer informatie over onze activiteiten onder de knop "Wat is er te doen?" en/of in onze agenda. 
Onder de knop "Contact" vindt u onze openingstijden.
En... als de boekhandel even gesloten is kunt u natuurlijk altijd terecht in onze webshop. Verzenden binnen Nederland en België is gratis!
Hans Mike Tessa  Gitta
 Hans  Mike  Tessa    Gitta
       
annelotte        
 Annelotte    Edwina   Ingrid   Dagmar

Agenda

20-6-2018 Schrijfcafé met Corrie Gramser De schrijfoefeningen in het Schrijfcafé Soest maken schrijven tot een klein feestje. Er werd geschreven aan de hand van braille, een voorwerp om te voelen en gedachten aan een dierbaar voorwerp. Het.. Meer informatie
9-7-2018 Schoolcampus met leuke workshop Ook dit jaar hebben we weer een reuze gezellige schoolcampus. Maandagavond 9 juli van 18:00 uur tot 21:00 uur staan de deuren open.   Meer informatie
24-9-2018 Stichtig Levenskunst: Spinoza, vijf wegen naar de vrijheid Inleider: Prof. Dr. Maarten van Buuren Plaats: Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54c , Soest       Toegang: € 10,-per persoon incl. een drankje na afloop Meer informatie

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 15 t/m 21 juni

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris