DWDD Boek van de Maand september 2019

Vanaf dinsdag 24 september gaat er weer een nieuw Boekenpanel van start en wordt het DWDD Boek van de Maand september bekend gemaakt. Speciaal voor het vijftienjarig bestaan heeft de redactie van De Wereld Draait Door besloten het bestaande boekenpanel te vervangen door vier oude bekenden: Ronnie Terpstra (Boekhandel Van der Velde), Grietje Braaksma (Broese Boekverkopers), Wouter Cajot (’t Stad Leest) en Manda Heddema (De Koperen Tuin). En dat dit drie Libris-boekhandels zijn, maakt ons best een beetje trots als groep van zelfstandige Libris- en Blz.-boekhandels!

DWDD Boek van de Maand maart: Otmars zonen van Peter Buwalda

Otmars zonen

Peter Buwalda

€ 27,50
Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm.

De uitzending van 26 maart 2019

Het boekpanel

Boek Vd Maand DefZe weten álles van boeken, zien er maandelijks stapels nieuwe van én ze hebben een sterke mening: het panel van vier boekverkopers in de DWDD boekenrubriek Boek van de Maand. Ronnie Terpstra (Boekhandel Van der Velde), Grietje Braaksma (Broese Boekverkopers), Wouter Cajot (’t Stad Leest) en Manda Heddema (De Koperen Tuin) presenteren elke laatste dinsdag van de maand hun favoriete boek in de uitzending en kiezen gezamenlijk één ultiem Boek van de Maand.

Bihn -meer

Dwdd Archief

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris