Brabantse Borrel "Brabants Boek Present" met de schrijver van het eesrte BBP-geschenk Henk van Straten

zaterdag 14 september 2019 16:00
Brabantse Borrel "Brabants Boek Present" met de schrijver van het eesrte BBP-geschenk Henk van Straten

Op zaterdagmiddag 14 september van 16.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op onze Brabantse Borrel ter ere van de nieuwe literaire traditie: Brabants Boek Present. De schrijver van het eerste Brabantse Boekenweekgeschenk Henk van Straten proost met ons mee. Voormalig stadsdichter van Breda Kees van Meel zal hem interviewen. Bij ons in de boekhandel Van Kemenade & Hollaers op de Ginnekenweg 52-54, Breda. Graag reserveren op info@kemhol.nl, 076-5657066/06-12 52 11 11 of kom even langs. Het boekenweekgeschenk "Van Gogh sneed hier nooit een oor af" krijgt u cadeau bij aanschaf van ten minste €12,50 aan boeken. Kom heerlijke chocolade oren proeven of neem een Brabants worstenbroodje. Voor de liefhebber hebben wij schitterende tattoos of een handtekening van Henk.

      

 

 

Henk van Straten (1980) schrijft romans en journalistiek. Hij werkt(e) voor onder andere Volkskrant Magazine, LINDA, De Correspondent, Vrij Nederland, Nieuwe Revu, Elle, Happinez en Jan. Tot driemaal toe werd hij genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en hij stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. In 2015 verscheen zijn roman Bidden en vallen, gevolgd door zijn twee boeken met memoires Wij zeggen hier niet halfbroer (2017) en Berichten uit het tussenhuisje (2018). Met Van Gogh sneed hier nooit een oor af schreef Henk van Straten een maatschappelijk beladen novelle, maar vooral een huiveringwekkend gijzelingsdrama dat zich met gemak kam meten aan de beste titels in het thrillersgenre.

Kees van Meel is dichter, theaterrecensent bij BNDeStem, Het Stadsblad en Part, blad voor gehandicapte kunstenaars. Hij organiseert podia in Breda en werkt samen met beeldend kunstenaars en muzikanten. Zijn 11 dichtbundels, waarvan vier meertalige in het Nederlands, Engels, Roemeens en Frans zijn vanaf 2001 verschenen. Hij treedt op met zijn poëzie in binnen- en buitenland, Kroatië, Roemenië, Frankrijk. Hij is stadsdichter van Breda geweest tussen 2008 en 2012.  Van Meel maakt radioprogramma’s en tv over kunstenaars.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris