maart

BoekieBal @ Natlab

zaterdag 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart sluiten we de Boekenweek groots af met het jaarlijkse BoekieBal in Natlab, het boekenfeest van de Bibliotheek Eindhoven, Natlab door Plaza Futura en Boekhandel Van Piere. 

 Het thema van het BoekieBal is PARADIJSVOGELS . Laat deze avond alles vliegen en geniet van een programma vol literatuur, muziek, kunst, natuur, paradijselijke hapjes en nog veel meer. Wim Daniëls is uw gastheer, wees welkom!

Meer informatie

Björn van der Doelen sluit boekenweek muzikaal af

zondag 18 maart 2018

Trek je zondagse pak aan en neem je gevoel voor ritme mee, want Björn van der Doelen is zondag 18 maart te gast bij Boekhandel Van Piere om de Boekenweek 2018 muzikaal af te sluiten.

Meer informatie

Geschiedeniscafé met Philip Dröge over Pelgrim

vrijdag 23 maart 2018

Een nieuwe editie van het Geschiedeniscafé brengt ons Philip Dröge met zijn nieuwe werk Pelgrim. Toegang is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl

Meer informatie

Lezing Thomas Vaessens over De Daf van mijn vader

zondag 25 maart 2018

Eindhoven, de stad van design, Philips en... Daf. Thomas Vaessens vertelt je alles over dit iconische voertuig tijdens zijn lezing over De Daf van mijn vader, zijn nieuwe boek. De toegang is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl

Meer informatie

Lees & ontdek over Kikker en het avontuur

woensdag 28 maart 2018

Ken je Kikker al? Maar natuurlijk! Kikker en zijn vriendjes gaan op avontuur, wil van alles doen wat hij níét kan, en ontdekt dat hij gewoon tevreden moet zijn met zichzelf! Ga met ons mee op avontuur en kom naar de nieuwe Lees & ontdek van boekhandel Van Piere. Toegang is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl. 

Meer informatie

april

Van Piere Jongerenfilosofiedebat

vrijdag 6 april 2018

Aan de hand van stellingen binnen het filosofiethema Verbeelding aan de macht gaan studenten van middelbare school klassen met elkaar de strijd aan. Dit jaar zijn te gast de leerlingen van het Augustinianum – Eindhoven, het Rythovius College – Eersel, het Beatrix College – Tilburg en het Maurick College – Vught.

Meer informatie

Lezing David Rijser De portiek van de buren, verbeeldingen van denken in de oudheid

zondag 8 april 2018

Zondag 8 april om 14.00 uur is David Rijser te gast bij het Filosofiecafé van boekhandel Van Piere. Hij geeft een lezing over zijn nieuw verschenen boek De portiek van de buren, verbeeldingen van denken in de Oudheid. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Boekie Night met Marieke Lucas Rijneveld, Esther Gerritsen en Miquel Bulnes

dinsdag 10 april 2018

Laat u weer verrassen op Boekie Night op dinsdag 10 april. Vanaf 19.30 uur is er live muziek, om 20.00 uur start het programma onder leiding van Wim Daniëls. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Natlab en Van Piere.

Meer informatie

Boekpresentatie Rik Raven

vrijdag 13 april 2018

Op vrijdag 13 april om 19.00 uur is Rik Raven te gast met haar boekpresentatie bij Boekhandel Van Piere. Zij zal haar nieuwe boek De overlevers – de rode traan presenteren. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

BookStoreDay

zaterdag 14 april 2018

Een feestje van de boekhandel voor de klanten. Een dag om boeken en de boekhandel te vieren. Met speciale uitgaven, dagdeals en auteursbezoeken.

Meer informatie