2017

december

Lees & ontdek - De kleine kerstman

woensdag 13 december 2017

Op de speciale kleutermiddag van Lees & ontdek op woensdag 13 december leest Christel Lubse van Kristal-Kids voor uit het prentenboek De kleine Kerstman en kunnen de kinderen kennismaken met Relax Kids. Christel is 24 jaar lang leerkracht groep 1-2 geweest en is nu kindercoach.
In deze Lees & ontdek gaan de kinderen met de kleine Kerstman op avontuur in 7 stappen.

Meer informatie

EHV-café

vrijdag 15 december 2017

Op vrijdag 15 december wordt in het EHV-Café (bij Boekhandel Van Piere) het eerste exemplaar gepresenteerd van het magazine Onderwijs in Eindhoven – Algemeen Vormend onderwijs, de derde aflevering uit de serie 150 jaar leven in Eindhoven. De auteur Ad Maas zal een inleiding houden. 

Meer informatie

Extra Koopavond Kerst

donderdag 21 december 2017

Samen met de collega's in de Nieuwe Emmasingel en onze lieve Coffeelovers zijn we op donderdagavond 21 december tot 21.00 uur open voor de laatste kerstinkopen!

Meer informatie

2018

januari

Boekie Night januari

dinsdag 16 januari 2018

De enige echte Eindhovense Literaire Boeken-Talkshow. Tijdens de maandelijkse Boekie Night verwelkomt Wim Daniëls schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in de theaterzaal van het Natlab voor een avondvullend programma.

Meer informatie

Lezing over De 100 mooiste kerken van Noord-Brabant

vrijdag 19 januari 2018

 Op vrijdag 19 januri om 19.00 uur is Wies van Leeuwen te gast bij boekhandel Van Piere. Hij zal een lezing geven over zijn twee boeken over kerken in Noord-Brabant: De 100 mooiste kerken van Noord-Brabant en De verdwenen kerken van Noord-Brabant. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Lezing Maarten van Buuren over Spinoza's Ethica

zondag 21 januari 2018

Op zondag 21 januari om 14.00 uur is Maarten van Buuren te gast bij boekhandel Van Piere. Maarten van Buuren zal een lezing geven over zijn vertaling van Spinoza’s Ethica. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Lees & ontdek

woensdag 24 januari 2018

Op de speciale kleutermiddag lezen we voor uit één van onze prentenboeken en kunnen de kinderen van alles ontdekken met knutselen, liedjes of creatieve workshops. Lees & ontdek is in het Nederlands en broertjes en zusjes zijn welkom!

Meer informatie

EHV-café over carnaval in Eindhoven

vrijdag 26 januari 2018

Op vrijdag 15 december wordt in het EHV-Café (bij Boekhandel Van Piere) het eerste exemplaar gepresenteerd van het magazine Carnaval in Eindhoven, de vierde aflevering uit de serie 150 jaar leven in Eindhoven.

150 jaar leven in Eindhoven is een initiatief van Uitgeverij Optima in samenwerking met een groep auteurs en met medewerking van Eindhoven in Beeld en Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. In dit tijdschrift wordt het cultureel erfgoed van Eindhoven belicht.

 

Meer informatie