2018

december

GEANNULEERD: Interview met Ilja Leonard Pfeijffer

dinsdag 18 december 2018
Helaas gaat het interview met Ilja Leonard Pfeijffer, dat voor dinsdag 18 december bij Van Piere gepland stond, niet door. Mocht u reeds een entreekaartje hebben gekocht, dan kunt u deze retourneren bij de klantenservice van Van Piere. U krijgt dan uw geld terug.
Meer informatie

2019

januari

Boekie Night met Adriaan Kuijper, Revka Bijl en Jeroen Thijssen

dinsdag 15 januari 2019

2019 start met een drietal bijzondere auteurs op de Boekie Night van dinsdag 15 januari om 20.00 u met gastheer Wim Daniëls. Aan het woord komen Adriaan Kuijper (Anno), Revka Bijl (Gapen onder water) en Jeroen Thijssen (Johannes van Dam, de biografie). Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Natlab en Van Piere.

Meer informatie

Geschiedeniscafé met Adwin de Kluyver over Het gedroomde Noorden

vrijdag 18 januari 2019

Vrijdag 18 januari om 19.00 uur is Adwin de Kluyver te gast bij het Geschiedeniscafé van Boekhandel Van Piere. Hij geeft een lezing over zijn boek Het gedroomde Noorden. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

EHV-café

vrijdag 18 januari 2019

Op vrijdag 18 januari om 14.00 uur is er bij Boekhandel Van Piere een nieuwe editie van EHV-café, een café wat aan de hand van het magazine ‘150 jaar leven in Eindhoven’ de geschiedenis van 150 jaar leven in Eindhoven belicht. Het EHV-café is een initiatief van Uitgeverij Optima en Boekhandel Van Piere. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Filosofiecafé met Ben Schomakers over Aristoteles' metafysica

zondag 20 januari 2019

Zondag 20 januari om 14.00 u geeft Ben Schomakers een lezing over zijn vertaling van Aristoteles' Metafysica. De toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Lees & ontdek over Een huis voor Harry

woensdag 23 januari 2019

Woensdag 23 januari om 15.00 u vindt er een nieuwe editie plaats van Lees & ontdek, een boekenmiddag voor kinderen. Deze editie gaat over Een huis voor Harry, prentenboek van het jaar 2019. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. 

Meer informatie

Leesbeesten Leesclub lezen Schaduw van de vos

vrijdag 25 januari 2019

Na een kleine winterslaap komen de Leesbeesten onder leiding  van Emmy van Ruijven vrijdag 25 januari weer bij elkaar om Schaduw van de vos van Julie Kagawa te bespreken. Met goede boekenpraat en wat versnaperingen ben je verzekerd van een leuke avond. En, er wordt weer een nieuw boek uitgekozen voor de volgende week. Komen dus! Ben je nog nooit geweest? Geen probleem, iedereen is welkom op deze Young Adult avond. 

Meer informatie

Muzikaal het weekend in met Björn van der Doelen

vrijdag 25 januari 2019

Trek je zondagse pak aan en neem je gevoel voor ritme mee, want Björn van der Doelen is vrijdag 25 januari om 19.00 uur te gast bij Boekhandel Van Piere om het weekend goed te starten.

 

 

Meer informatie

Meet & greet Cyarin

vrijdag 25 januari 2019

Vrijdag 25 januari om 20.00u is Laura Brouwers (@Cyarine) te gast bij Boekhandel Van Piere. Na haar succes op Instagram heeft zij een prachtig boek geschreven, Expeditie Schetsboek. Toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Maroeska Metz over Hoe dan?!

zondag 27 januari 2019

Zondag 27 januari om 14.00 u is kookboekauteur en deelneemster van Heel Holland Bakt Maroeska Metz te gast bij Boekhandel Van Piere. Zij vertelt over haar kookboek Hoe dan?! Toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl.

Meer informatie