april

Van Piere Jongerenfilosofiedebat

vrijdag 6 april 2018

Aan de hand van stellingen binnen het filosofiethema Verbeelding aan de macht gaan studenten van middelbare school klassen met elkaar de strijd aan. Dit jaar zijn te gast de leerlingen van het Augustinianum – Eindhoven, het Rythovius College – Eersel, het Beatrix College – Tilburg en het Maurick College – Vught.

Meer informatie

Boekpresentatie Rik Raven

vrijdag 13 april 2018

Op vrijdag 13 april om 19.00 uur is Rik Raven te gast met haar boekpresentatie bij Boekhandel Van Piere. Zij zal haar nieuwe boek De overlevers – de rode traan presenteren. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

BookStoreDay

zaterdag 14 april 2018

Een feestje van de boekhandel voor de klanten. Een dag om boeken en de boekhandel te vieren. Met speciale uitgaven, dagdeals en auteursbezoeken.

Meer informatie

Lezing Wouter de Jong over Mindgym

zondag 22 april 2018

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Leer meer over geestelijke gymnastiek door de lezing van Wouter de Jong bij te wonen, zondag 22 april om 14.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden is wenselijk via info@vanpiere.nl

Meer informatie

Lees & ontdek over Raad eens hoeveel ik van je hou

woensdag 25 april 2018

Hazeltje de Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies - dat is niet makkelijk te meten! Deze keer leest Bram voor uit Raad eens hoeveel ik van je hou, het prentenboek van de actie 'Geef een prentenboek cadeau'. Toegang tot Lees & ontdek is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl

Meer informatie

Bas Robben met 'Vet'

zaterdag 28 april 2018

Vet lekkere gerechten staan in zijn kookboek. Want Bas Robben weet wel wat lekker is. En daar komt hij graag met je over praten op zaterdagmiddag! De toegang is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Dikkie Dik en de taart - theater

zondag 29 april 2018

Hoera, het is meivakantie en Dikkie Dik is jarig. Kom je ook op zijn feestje? 

Toegang is gratis, graag aanmelden via info@vanpiere.nl.

Meer informatie