Boekie Night met Alex Boogers en Thomas Verbogt

dinsdag 14 november 2017 20:00
Boekie Night met Alex Boogers en Thomas Verbogt

De enige echte Eindhovense Literaire Boeken-Talkshow. Tijdens de maandelijkse Boekie Night verwelkomt Wim Daniëls schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in de theaterzaal van het Natlab voor een avondvullend programma.

 

Boekhandel Van Piere en Natlab presenteren:

BoekieNight met Wim Daniëls

Op dinsdag 14 november gaat Wim Daniëls in gesprek met Alex Boogers en Thomas Verbogt.
De muzikale gast is Jonesy.

Kaarten kosten €8,- en zijn verkrijgbaar via Natlab en VanPiere

Over Hoe alles moest beginnen van Thomas Verbogt

Thomas en Licia gaan als kinderen met elkaar het verzonnen leven aan, want het echte leven vertrouwen ze niet. Aan hun tijd samen komt abrupt een einde. Ze moeten elkaar loslaten, maar kunnen dat niet. We volgen Thomas en Licia daarna als twintigers, veertigers en zestigers. Zij blijven verbonden, ook als zij elkaar jaren niet zien. Toch zal het bijna een leven lang duren voordat Thomas begrijpt wat haar voorgoed veranderde. Hoe alles moest beginnen is een indrukwekkende roman over de liefde, de tijd, en de kracht van het verzinnen.

Over Onder een hemel van sproeten van Alex Booger

2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te overleven. Zo ook zijn buurmeisje Amy, die een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw.
Ouderdom en jeugd, zwart en blank, volks en elitair: Alex Boogers schept een universum vol tegenstellingen. Onder een hemel van sproeten — een confronterende roman over afkomst, vriendschap en vergelding.

Over Jonesy        

Jonesy is singer/songwriter . Ze speelt gitaar, piano en zingt. Naast solo optredens, treedt ze sinds kort op met muzikale duizendpoot Tis Marang. Hij speelt contrabas en af en toe maakt hij een uitstapje naar een ander instrument zoals bijvoorbeeld een banjo of de guitarron. De Engelstalige teksten zijn, beeldend, gevoelig, hilarisch, treffend. Never a dull moment! De muziek laat zich het beste omschrijven als zeer divers. Doe wat pop, blues, country, folk, americana, jazz, in een blender, en die ‘Smoothie’  is de muziek van Jonesy

 

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris : 19