Boekie Night Oktober: Annet Mooij en Mirjam van Hengel

dinsdag 9 oktober 2018 20:00
Boekie Night Oktober: Annet Mooij en Mirjam van Hengel

Tijdens deze editie van Boekie Night gaat Wim Daniëls in gesprek met Annet Mooij over De eeuw van Gisèle en met Mirjam van Hengel over haar biografie van Remco Campert. Kaarten a €8,- zijn verkrijgbaar bij Van Piere en Natlab.

Eerder stond Lieve Joris op het programma van 9 oktober. Helaas hebben wij vernomen dat Lieve Joris in verband met privé omstandigheden niet in de gelegenheid is aanwezig te zijn. Wij hopen op uw begrip. 

Over de gasten

 

Mirjam van Hengel

Mirjam van Hengel schreef Een knipperend ogenblik, Portret van Remco Campert. Eerder publiceerde ze het succesvolle Hoe mooi alles (2014) over de liefde tussen Leo en Tineke Vroman. Van Hengel sprak wekelijks met Campert en kreeg inzage in al zijn papieren. Ze schreef een portret over de man die al meer dan een halve eeuw het Nederlandse literaire landschap kleurt.

  

Over Boekie Night

Schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt in samenwerking met Natlab en Van Piere de maandelijkse Boekie Night. Hij verwelkomt schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in de Podiumzaal van Natlab voor een avondvullend programma rondom boeken en lezen. Iedereen die van boeken houdt, is welkom op de Boekie Nights. Het programma begint om 20.00 uur. Tijdens de inloop vanaf 19.30 uur is er live muziek. Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Natlab en Van Piere.

 

LET OP: Indien u uw kaartje reeds gekocht heeft en u vindt het jammer dat Peter Buwalda niet naar Boekie Night komt, dan kunt u uw kaartje terugbrengen naar Van Piere of Natlab. U krijgt dan uw geld terug.

(c) Foto: Merlijn Doomernik

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris