april

Lezing David Rijser De portiek van de buren, verbeeldingen van denken in de oudheid

zondag 8 april 2018

Zondag 8 april om 14.00 uur is David Rijser te gast bij het Filosofiecafé van boekhandel Van Piere. Hij geeft een lezing over zijn nieuw verschenen boek De portiek van de buren, verbeeldingen van denken in de Oudheid. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Lezing Alfred Denker over Onderweg in zijn en tijd

zondag 15 april 2018

Zondag 15 april om 14.00 uur is Alfred Denker te gast bij het Filosofiecafé van boekhandel Van Piere. Hij geeft een lezing over zijn nieuw verschenen boek Onderweg in zijn en tijd, inleiding in het leven en werk van Martin Heidegger. De lezing wordt begeleid door dr. Charles Vergeer. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

mei

Lezing Dirk de Schutter en Remi Peeters over Het waagstuk van de politiek

zondag 6 mei 2018

Zondag 6 mei om 14.00 uur zijn Dirk de Schutter en Remi Peeters te gast bij het Filosofiecafé van boekhandel Van Piere. Zij geven een lezing over het werk van Hannah Arendt, Het waagstuk van de politiek. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

 

Meer informatie

september

Lezing Paul van Tongeren over Willen sterven, over autonomie en het voltooide leven

zondag 30 september 2018

Zondag 30 september om 14.00 uur is Paul van Tongeren te gast bij het Filosofiecafé van boekhandel Van Piere. Hij geeft een lezing over zijn boek Willen sterven, over de autonomie en het voltooide leven. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. Voor deze lezing is een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie