januari

Lezing over De 100 mooiste kerken van Noord-Brabant

vrijdag 19 januari 2018

 Op vrijdag 19 januri om 19.00 uur is Wies van Leeuwen te gast bij boekhandel Van Piere. Hij zal een lezing geven over zijn twee boeken over kerken in Noord-Brabant: De 100 mooiste kerken van Noord-Brabant en De verdwenen kerken van Noord-Brabant. De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Lees & ontdek

woensdag 24 januari 2018

Op de speciale kleutermiddag lezen we voor uit één van onze prentenboeken en kunnen de kinderen van alles ontdekken met knutselen, liedjes of creatieve workshops. Lees & ontdek is in het Nederlands en broertjes en zusjes zijn welkom!

Meer informatie

EHV-café over carnaval in Eindhoven

vrijdag 26 januari 2018

Op vrijdag 15 december wordt in het EHV-Café (bij Boekhandel Van Piere) het eerste exemplaar gepresenteerd van het magazine Carnaval in Eindhoven, de vierde aflevering uit de serie 150 jaar leven in Eindhoven.

150 jaar leven in Eindhoven is een initiatief van Uitgeverij Optima in samenwerking met een groep auteurs en met medewerking van Eindhoven in Beeld en Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. In dit tijdschrift wordt het cultureel erfgoed van Eindhoven belicht.

 

Meer informatie