januari

Latte art workshop door Coffeelovers

donderdag 24 januari 2019

We love coffee! En die liefde willen we graag met jou delen.

Meer informatie

Leesbeesten Leesclub lezen Schaduw van de vos

vrijdag 25 januari 2019

Na een kleine winterslaap komen de Leesbeesten onder leiding  van Emmy van Ruijven vrijdag 25 januari weer bij elkaar om Schaduw van de vos van Julie Kagawa te bespreken. Met goede boekenpraat en wat versnaperingen ben je verzekerd van een leuke avond. En, er wordt weer een nieuw boek uitgekozen voor de volgende keer. Komen dus! Ben je nog nooit geweest? Geen probleem, iedereen is welkom op deze Young Adult avond. 

Meer informatie

Muzikaal het weekend in met Björn van der Doelen

vrijdag 25 januari 2019

Trek je zondagse pak aan en neem je gevoel voor ritme mee, want Björn van der Doelen is vrijdag 25 januari om 19.00 uur te gast bij Boekhandel Van Piere om het weekend goed te starten.

 

 

Meer informatie

Interview met Ilja Leonard Pfeijffer

zaterdag 26 januari 2019

Volgens het NRC Handelsblad schreef Pfeijffer de roman van het jaar met Grand Hotel Europa en werd bekroond met vijf sterren. Het is een theatraal en lyrisch boek over de Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk. Zaterdag 26 januari wordt hij geïnterviewd door Jan Verhagen, directeur Boekhandel Van Piere. 

Meer informatie

Maroeska Metz over Hoe dan?!

zondag 27 januari 2019

Ontwerper Maroeska Metz is deze weken constant in het nieuws en komt op zondag 27 januari naar Eindhoven voor de presentatie van haar design-kookboek Hoe Dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz. Ze studeerde in 1985 als beeldhouwer af aan de Rietveld Academie met een tentoonstelling van eetbare beelden. Ze groeide daarna uit tot een internationaal bekende ontwerper van meubels, lampen en juwelen. Haar werk is opgenomen in (museum)collecties in binnen- en buitenland. Maroeska’s handelsmerk is een kenmerkende krul, die ze in bijna al haar ontwerpen verwerkt. 

Meer informatie

Books on tour: Suriname in Bibliotheek Eindhoven

donderdag 31 januari 2019

Donderdag 31 januari vanaf 17.00 u kan je je wanen in tropisch Suriname in Bibliotheek Eindhoven. Een veelzijdige, literaire avond waar je kunt genieten van een afwisselend programma.

Meer informatie