Signeersessie John Flanagan

vrijdag 2 juni 2017 19:30
Signeersessie John Flanagan

Er komt een nieuw deel in de Vroege Jaren Reeks. En daarom komt schrijver John Flanagan naar Nederland. Op 2 juni kun je hem bij ons ontmoeten voor handtekeningen, foto's en nog veel meer. Kom jij ook? Meld je aan via info@vanpiere.nl


Boekhandel Van Piere & Uitgeverij Gottmer presenteren:

Signeersessie met John Flanagan
Vrijdag 2 juni 19.30 uur. 

 

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als de beroemdste Grijze Jagers van het land en als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren.

Over De Vroege Jaren deel 2
In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden. Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist. 

Dit jaar is de Grijze Jager dag op zaterdag 3 en zondag 4 juni plaatsvinden. Zet deze datum alvast in je agenda! Over de inhoud van de dag zal z.s.m. meer informatie verschijnen. Wat we al wel kunnen verklappen is dat John Flanagan er ook weer bij zal zijn!

Hou onze Facebook-pagina in de gaten om te ontdekken hoe jij kaarten kunt winnen voor de Grijze Jager Dag. 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris