Boekpresentatie Gaby Rasters over Nooit meer bang

donderdag 8 maart 2018 19:30
Boekpresentatie Gaby Rasters over Nooit meer bang

Op 8 maart is Gaby Rasters te gast bij boekhandel Van Piere om haar nieuwe boek Nooit meer bang te presenteren. Een boek over de aanslagen op Brussel twee jaar geleden, en de gevolgen daarvan voor een jonge vrouw.

Boekpresentatie Nooit meer bang
Gaby Rasters
Donderdag 8 maart - 19.30 uur
Aanmelden via info@vanpiere.nl

Over Nooit meer Bang

Het is bijna twee jaar geleden dat Brussel veranderde in een oorlogsgebied. De aanslag op de luchthaven van Zaventem en een metrostation in het centrum van Brussel staat nog iedereen bij. Wat niet iedereen weet is dat een van de slachtoffers van deze aanslag nog steeds vanuit het ziekenhuis vecht voor haar herstel. Een jonge vrouw in de bloei van haar leven was op die dag van plan om haar broer te bezoeken in Amerika.  Deze vliegreis heeft ze niet kunnen maken omdat ze bij de aanslag zwaar werd getroffen. De artsen gaven Karen geen kans op overleven. Haar lichaam was gehavend als een militair in een oorlog. Toch heeft zij na een dertigtal operaties weten te overleven. Rasters was zelf op de dag van de aanslag ook in Brussel. Ze werd geraakt door de manier waarop geweld oorlog ineens heel dichtbij was. ‘In een mum van tijd was Brussel veranderd in een decor van een horror film. Het leek echt oorlog in deze stad. Overal gilden de sirenes, iedereen was in paniek, mobiele telefoons deden het niet meer en het verkeer stond muurvast... Ik zal mijn eigen angst en verdriet voor de mensen die geraakt werden nooit meer vergeten. Ik was bang.’ Het boek wordt opgedragen aan Karen. De helft van de royalties worden ook naar haar overgemaakt om haar te ondersteunen in haar herstel en de bijkomende kosten daarvan.

Over Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, nieuwe manieren van samenwerken en het stimuleren van innovatie. Dit is terug te zien in haar Follow-trilogie, waarvan de personages te volgen zijn op social media.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris