september

Boekpresentatie over De groene illusie door Maarten van Andel

vrijdag 21 september 2018

Als we de klimaatdoelstellingen in 2030 willen halen, dan hebben we niet genoeg aan groene energie. Het lukt alleen als we kernenergie heroverwegen, fossiele brandstoffen slimmer gebruiken en bovendien inleveren op ons luxe leventje. Wil je meer weten over dit belangrijke onderwerp? Kom dan 21 september naar de boekhandel en ga met Maarten in gesprek!

Meer informatie

Dummie de mummie en de schat van Sohorro door Tosca Menten

zondag 23 september 2018

MAASHI! De 10e Dummie de mummie verschijnt bijna: Dummie de mummie en de schat van Sohorro. Dat is reden voor een feestje! Kom je ook, samen met Tosca Menten en ons een feetje vieren? De toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl.

Meer informatie

Science café over Wonen in de toekomst

dinsdag 25 september 2018

De mogelijkheden en behoeftes op het gebied van informatietechnologie, duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit van (samen)leven vragen om fundamentele veranderingen in de inrichting van onze leefomgeving. Regio Eindhoven loopt voorop in het bouwen aan de toekomstige woonomgeving: met behulp van innovatieve en ‘slimme’ technologie worden nu al de eerste woningen en wijken gecreëerd, die op maat en duurzaam, maar ook sociaal en aantrekkelijk zijn.

Meer informatie

Boekpresentatie Paul van Loon over Dolfje en Noura

woensdag 26 september 2018

Hij is er bijna: de nieuwe Dolfje Weerwolfje! In 'Dolfje en Noura', alweer het 19e boek over het witte weerwolfje met een brilletje, beleven Dolfje en zijn vriendinnetje Noura een spannend avontuur als ze stiekem het verlaten huis van mevrouw Krijtjes binnengaan...

Meer informatie

Van Piere Boekenpubquiz

woensdag 26 september 2018

Wie won dit jaar de Libris Literatuurprijs? Waarom is er ophef ontstaan over het thema van de Boekenweek 2019? Test je boekenkennis bij Boekhandel Van Piere en maak kans op mooie prijzen! 

Meer informatie