Lancering magazine 150 jaar leven in Eindhoven

zondag 17 september 2017 14:00
Lancering magazine 150 jaar leven in Eindhoven

Ben je als inwoner van Eindhoven ook benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van deze mooie stad? Kom dan zondag 17 september om 14.00 uur naar boekhandel van Piere om de feestelijke presentatie van het nieuwe magazine 150 jaar leven in Eindhoven  bij te wonen. Een full-colour tijdschrift welke het heden, verleden en toekomst belicht van de stad Eindhoven. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan Mary-Ann Schreurs, wethouder Cultuur van de gemeente Eindhoven. Toegang is gratis, aanmelden kan via info@vanpiere.nl  

Over 150 jaar leven in Eindhoven

Het magazine 150 jaar leven in Eindhoven is een eenmalige serie van 35 uitgaves en zal iedere zes weken verschijnen. Het magazine geeft thematisch de sociale, culturele, maatschappelijke en economische ontwikkeling van Eindhoven weer. In ieder nummer wordt een artikel opgenomen waarin de toekomstvisie van het betreffende thema wordt belicht. De volgende thema’s, soms elkaar overlappend in meerdere afleveringen zullen in deze serie verschijnen: Groei en ontwikkeling, Onderwijs, Kunst en Cultuur, Zorg, Middenstand, Landbouw, Wonen, Geloof, Muziek, Boerenleven, Oorlogsjaren, Monumenten, Industrie, Markten, Transport, Horeca, Ontspanning, Sport, Fabrikantenfamilies, Drukkers en uitgevers, Design, Architectuur, Carnaval, Bekende Eindhovenaren, Nieuwkomers, Feesten en Archeologie. Iedere uitgave van 150 jaar in Eindhoven zal tijdens een themabijeenkomst uitvoerig besproken worden  bij boekhandel van Piere. De data van de themabijeenkomsten zullen nader bekend worden gemaakt.

 

Er verschijnt ook een Engelstalige editie, 150 years living in Eindhoven. Het eerste deel is een integrale vertaling van de eerste Nederlandse aflevering. De overige afleveringen uit de Engelse reeks zal één maal per kwartaal verschijnen en bevatten een selectie uit de tot dan verschenen Nederlandse afleveringen. De presentatie van de Engelstalige versie is zondag in The Hub Eindhoven aan de Vestdijk 25. Deze start vanaf 18.00 uur.

De uitgaves worden uitgegeven door Uitgeverij Optima uit Vianen, welke in meerdere steden een serie magazines omtrent het cultureel erfgoed met succes heeft uitgebracht.

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris