Welkom bij boekhandel Veenendaal

Op deze website geven wij onze tips, kinderboekentips en tips voor Young Adultlezers. Het is mogelijk om de meeste boeken direct te bestellen, te reserveren of zelfs thuis te laten bezorgen. Hiervoor hoeft u alleen maar op de titel te klikken. Wij wensen u veel plezier met rondkijken.

En hier vindt u onze Zomerleestips van 2016.

 

Pui1

 

Wat we lezen

In de winkel vraagt men regelmatig: "Wat lees jij nu?" Natuurlijk vertellen wij dat graag en wij hebben ook een speciale pagina waarop u kunt zien wat wij lezen. Kijk rustig rond en leer zo onze diverse en persoonlijke smaken kennen.

Tentoonstelling en Workshop

Rover gezocht is een geweldig avonturenverhaal over de wachtmeester van een klein landje. Hij heeft niets te doen en verveelt zich dus ziek. Zijn beste vriend Finn gaat hem helpen door op zoek te gaan naar echte rovers. Het boek is geschreven door Udo Weigelt en dankzij de illustraties van Marieke Nelissen komt de sprookjesachtige sfeer van het verhaal helemaal tot leven.

Rover gezocht!

Workshop voor kinderen.

Op zaterdag 3 september, van 9.30 tot 10.30 uur komt Marieke Nelissen bij ons op bezoek voor een Workshop Rover tekenen. Ze zal je dan helpen bij het maken van eem echte WANTED – poster.
Wil jij je eigen rover verzinnen en tekenen? Geef je dan op!
Leeftijd vanaf 6 jaar, de workshop is gratis, maar wel graag reserveren. (Telefoon, mail, social media, gezellig in de winkel langskomen en dan kan je ook de tentoonstelling bekijken)
Illustratie

Originele illustraties van Marieke Nelissen

In onze boekhandel zijn de hele maand augustus echte rovers te zien. Het zijn de originele illustraties van Marieke Nelissen voor het kinderboek "Rover gezocht". De tentoonstelling is op de eerste verdieping.
Marieke Nelissen (1975) is illustrator en grafisch ontwerper. Ze volgde de kunstacademie en specialiseerde zich in illustratie. Ze werkt het liefst aan projecten voor kinderen. Ze had al behoorlijk wat ervaring toen ze met haar eerste illustraties de Lemniscaat Illustratiewedstrijd 2015 won. Zelf zegt ze over haar werk: “Ik ben daar waar ik wil zijn: het illustreren van boeken voor kinderen. Met behulp van inkt, aquarel, potlood, krijt, eigenlijk alles wat nodig is om de juiste stemming op papier te krijgen. Ik vind het heerlijk om vuile handen te krijgen en te experimenteren met allerlei materialen. Daarnaast ben ik perfectionist tot vervelens toe. Alles moet kloppen tot op het laatste detail.”

Nieuw verschenen boeken

Meer nieuwe boeken

Op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken

Afgelopen zondag bij Zomergasten: Griet Op de Beeck

21 Augustus, 20.15 uur op NPO 2

De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck (1973) is een dag voor haar 43ste verjaardag Zomergast. 

Met meer dan een half miljoen verkochte boeken is Op de Beeck één van de best verkopende Nederlandstalige schrijvers van dit moment. Ze debuteerde in 2013 met haar roman Vele hemels boven de zevende.  Het jaar daarop volgde haar tweede boek Kom hier dat ik u kus In februari van dit jaar verscheen Gij nu, een boek met verhalen over vijftien personages op een kantelpunt in hun leven. 

Op de Beeck: "Ik viel bijna van mijn stoel toen ik de vraag kreeg om deel uit te maken van Zomergasten, zo blij vereerd was ik."

Rijks -Libris -400x 300

Tolino -vision 3-hd -Libris -400x 300

Geert -mak -Libris -400x 300

Heldenvdgrens -400x 300-Libris

Belangerijkste -boek -Libris 2-400x 300 (1)

Kbvd Mnd -aug -Libris -400x 300

Ebook van de Week van € 9,99 voor € 4,99

Actieperiode: 19 t/m 25 augustus 2016

Naamloos -1Meer ebook & ereader acties

Nemesis

Waal Simon de

€ 4,99
Nadat in haar woning een getuige op gruwelijke wijze is vermoord, en haar man en kinderen in allerijl in veiligheid moeten worden gebracht, blijft de dreiging voor officier van justitie Sylvia van Maele en haar gezin onverminderd voortduren. Als niet lang daarna een rechercheur omkomt tijdens een aanslag, besluit het rechercheteam het recht in eigen hand te nemen en buiten alle regels en wetten om de strijd aan te gaan met de daders. Wanneer die langzaam beseffen dat het team illegaal en op eige

Boeken in het Nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium. Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken en boeken in het nieuws

Waarom Libris
Tot en met 31 augustus alle bestellingen in NL en BE GRATIS thuisbezorgd!
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ2 : libris