Welkom bij boekhandel Veenendaal in Amersfoort

Op deze website geven wij onze tips, kinderboekentips en tips voor Young Adultlezers. Het is mogelijk om de meeste boeken direct te bestellen, te reserveren of zelfs thuis te laten bezorgen. Hiervoor hoeft u alleen maar op de titel te klikken. Wij wensen u veel plezier met rondkijken.

 

 

Pui1

 

Wat we lezen

In de winkel vraagt men regelmatig: "Wat lees jij nu?" Natuurlijk vertellen wij dat graag en wij hebben ook een speciale pagina waarop u kunt zien wat wij lezen. Kijk rustig rond en leer zo onze diverse en persoonlijke smaken kennen.

Extra openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 uur tot 21.00 uur geopend
Zaterdag 23 december van 9.30 uur tot 18.00 uur geopend
(elke zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend)
Maandag 25 en dinsdag 26 december (Kerstmis) gesloten
Maandag 1 januari gesloten
Dinsdag 2 januari van 13.00 uur tot 18.00 uur geopend

Wilfred de Bruijn vertelt

Frankrijk is het populairste vakantieland voor veel Nederlanders. Wilfred de Bruijn, de bekendste Nederlandse Parijzenaar, woont en werkt al jaren in Frankrijk. Alom gewaardeerd voor zijn media-optredens op televisie en de radio, heeft hij nu een boek geschreven over dat Bourgondische droomland bij uitstek. Wilfred biedt de lezer met humor en zelfrelativering een persoonlijk en goed gedocumenteerd portret van Frankrijk.

 

 

 

over zijn Frankrijk

 

op 9 december

Op zaterdag 9 december is hij onze gast, en zal hij in de Lutherse kerk vertellen over dat land vol tegenstellingen waar hij steeds meer van houdt. Gastheer voor de avond is moderator en francofiel Erik van Venetië, die Wilfred de Bruijn zal interviewen.

De avond vindt plaats in de Lutherse kerk, Langestraat 61 te Amersfoort. Plaatsen kunnen gereserveerd worden via onze boekhandel. De entree is € 5,00. De deuren gaan open om 19.30 uur; de avond begint om 20.00 uur en zal rond 22.00 uur ten einde zijn. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om het boek van Wilfred de Bruijn aan te schaffen en te laten signeren.

Pop-up lezing en signeren

 Pop-up lezing van Arthur Japin over zijn nieuwste roman Kolja.

 

door Arthur Japin

De lezing vindt plaats op de eerste verdieping van de boekhandel en zal ongeveer 15 minuten duren.

Foto: Corbino

op zaterdag 16 december 10.00-11.00 uur


Er is maar een beperkt aantal zitplaatsen; neem vooraf contact op als u niet 15 minuten kunt staan, dan reserveren wij een stoel voor u.

Na afloop van zijn lezing zal Arthur Japin signeren op de begane grond.

Boeken over Kerstmis

Rondom het thema Kerstmis zijn prachtige boeken verschenen voor volwassenen en kinderen. Nieuwe boeken maar ook de klassiekers mogen natuurlijk niet ontbreken.

Bekijk meer kersttitels

Nieuw verschenen boeken

Er verschijnen heel veel nieuwe boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie, kookboeken en kinderboeken. Wij maken wekelijks een selectie van de boeken die u niet mag missen.

Meer nieuwe boeken per genre

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

Ebook van de Week van € 9,99 voor € 4,99!

Ebook -tag

Actieperiode: 8 t/m 14 december 2017

Bewaren

Kinderboek van de Week

Foto -Ineke -fcLees elke donderdag de tip van Ineke van Nispen over haar favoriete kinderboek van de week.

Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris : 19