mei

Poëziecafé: Groen als gras

donderdag 23 mei 2019

Het is weer tijd voor een maandelijkse portie verse gedichten! Deze avond kunt u een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders. Het thema deze maand is 'Groen als gras'.  

 

Meer informatie

Voorlezen met Kitty & Adri

vrijdag 24 mei 2019

Iedere vrijdagochtend komt Kitty of Adri voorlezen in Venstra! Om 10:30 uur zijn ze te vinden achter in de winkel op de kinderafdeling. Luister je mee naar hun verhalen?

Meer informatie

Bookstore Day!

zaterdag 25 mei 2019

Op 25 mei is het alweer tijd voor de derde editie van Bookstore Day, dé dag waarop de onafhankelijke boekhandelaar schrijvers, zichzelf en hun klanten in het zonnetje zetten! Natuurlijk organiseert Libris Venstra net als voorgaande jaren een tal van activiteiten. Hieronder vindt u het volledige programma.

Meer informatie

SHLFIE boekenpraat en speurtocht op Bookstore Day!

zaterdag 25 mei 2019

Boekenpraat met SHLFIE Van welke boeken word jij enthousiast? Hebben misschien wel jou leven veranderd? Je kunt het laten weten tijdens de Bookstore Day op 25 mei. Hoe? Door een SHLFIE te maken met boeken die voor jou belangrijk zijn. Wij maken dan van jouw SHLFIE een magneetsticker en deze kun je tijdens Bookstore Day tussen 11.00-12.30 in de winkel ophalen. Dat levert gegarandeerd leuke boekenpraat op. Klik hier om een SHLFIE te maken.

 

Meer informatie

Mark Wanninkhof speelt jazz

zaterdag 25 mei 2019

Jazzpianist Mark Wanninkhof speelt elke zaterdag vanaf 12.30 uur diverse stukken van onder meer, Gershwin, Ellington en andere grootheden

Meer informatie

juni

Schaken met KLM Pegasus

zaterdag 1 juni 2019

Klmpegasus

Schaakvereniging KLM-Pegasus organiseert elke 1e zaterdag van de maand:
schaken bij boekhandel Libris Venstra, van 10:30 tot 12.00 uur. Zowel buiten als binnen.

 

Meer informatie

Ontmoet en groet Maarten Bax, auteur van 'Wesley Sneijder'

zaterdag 15 juni 2019

Auteur Maarten Bax is ruim 25 jaar sportjournalist, werkte in binnen- en buitenland en sprak Sneijder vele malen in zijn tijd bij Ajax en het Nederlands elftal. Maarten Bax komt uit Amstelveen. Ontmoet hem bij Venstra, waar hij zal vertellen over het boek 'Wesley Sneijder'. 

Meer informatie

Lezing 'Gemmeker' door Ad van Liempt

woensdag 19 juni 2019

Ad van Liempt komt een lezing geven over de biografie die hij schreef over de kampcommandant van Westerbork, Gemmeker.

Meer informatie

september

Schrijven in de boekhandel | Cursus creatief schrijven met Querido Academie

maandag 16 september 2019

De Querido Academie organiseert opleidingen en cursussen op het gebied van boeken schrijven: van beginnend niveau tot (ver) gevorderd. De cursus Creatief Schrijven 1: Intro gaat vanaf september in verschillende boekhandels verspreid over het land van start. En het leukste is: je kunt de cursus gaan volgen bij onze boekhandel Libris Venstra in Amstelveen!

Meer informatie