februari

Voorlezen met Kitty, Adri & Francis

vrijdag 14 februari 2020

Voorlezen is leuk en belangrijk!

Daarom lezen wij iedere vrijdagochtend voor uit de leukste kinderboeken. Wie zijn wij? Wij zijn Adri, Kitty en Francis en elke vrijdag om 10:30 uur is één van ons  te vinden op de kinderafdeling. Luister je mee naar de verhalen? Gezellig!

 

 

Meer informatie

Mark Wanninkhof speelt jazz

zaterdag 15 februari 2020

Jazzpianist Mark Wanninkhof speelt elke zaterdag vanaf 12.30 uur diverse stukken van onder meer, Gershwin, Ellington en andere grootheden

Meer informatie

Lezers & Schrijver: signeersessie Donny Roelvink

zaterdag 15 februari 2020

Ontmoet Donny Roelvink tijdens zijn bezoek aan Libris Venstra op zaterdag 15 februari signeren tussen 12.30 – 14.00u. Hij signeert zijn boek Donny, dat vanaf 10 februari verkrijgbaar is. 

Meer informatie

GEANNULEERD | Lezers & Schrijver - Theo Hakkert interviewt Herman Koch

zondag 16 februari 2020

Belangrijk! Herman Koch is helaas verhinderd en heeft het interview daarom moeten annuleren. Mochten er updates zijn, dan brengen we u hiervan op de hoogte. 

 

Meer informatie

Poëziecafé

donderdag 27 februari 2020

De aarde heeft 365,25 dagen nodig om een baan rond de zon te maken. Vandaar dat we eens in de 4 jaar een extra dag tot onze beschikking hebben en in 2020 is het weer zo ver. Op 29 februari kun je dus iets inplannen wat je vorig jaar niet kon doen, of wellicht heb je ergens meer tijd voor nodig, of ga je even een dagje slaap inhalen. Hoe kijk jij aan tegen deze extra dag? Wil je iets voordragen? Meld je dan aan via info@debilbiotheekamstelland.nl . Lekker komen luisteren mag ook. De deuren staan open voor alle poëzieliefhebbers

Meer informatie

maart

Schaken met Pegasus Amstelveen

zaterdag 7 maart 2020

Schaakvereniging Pegasus Amstelveen organiseert elke 1e zaterdag van de maand: schaken bij boekhandel Libris Venstra, van 10:30 tot 12.00 uur. Zowel buiten als binnen.

 

Meer informatie

Amstelveens Boekenfeest

zondag 8 maart 2020

Bij het Boekenfeest "REBELLIE" ontmoet je dit jaar de auteurs Simone van der Vlugt, Jacobine van den Hoek, Machteld Siegmann en Robert Vuijsje. En er is livemuziek! Of luister je liever naar WordBites met hun Silent Poëtry Disco? Voor de sportieve lezers is er ook BookCamp en de 5km LEES-JE-ROT-RUN.

Meer informatie

Lezers & Schrijver: Ilja Leonard Pfeijffer vertelt over Grand Hotel Europa

vrijdag 13 maart 2020

Ilja Leonard Pfeijffer vertelt over zijn grootse Europese roman 'Grand Hotel Europa'. Over Europese identiteit, liefde in tijden van massatoerisme, en de spannende zoektocht naar het laatste schilderij van Caravaggio.

Meer informatie

Wandeling door historisch Amsterdam met auteur Jacobine van den Hoek

zondag 15 maart 2020

Speciale stadswandeling met de auteur zelf! Jacobine toont je de historische locaties uit haar roman Zondebok. Ter plekke zie je het verhaal - en historisch Amsterdam - tot leven komen. Een unieke kans om historisch Amsterdam te zien door de ogen van de auteur en haar personages. Kaartjes worden verkocht bij ons in de boekhandel.

 

Meer informatie