september

Mark Wanninkhof speelt jazz

zaterdag 1 september 2018

Jazzpianist Mark Wanninkhof speelt elke zaterdag vanaf 12.30 uur diverse stukken van onder meer, Gershwin, Ellington en andere grootheden. 

 

 

Meer informatie

Naomi van As komt naar Venstra!

zaterdag 8 september 2018

Zaterdag 8 september komt international hockeyster Naomi van As naar Libris Venstra. Naomi zal vragen van jonge hockey(st)ers en hockeyliefhebbers beantwoorden en natuurlijk zal ze ook haar boek Hockey met Naomi signeren.Meer informatie

Lezing Laurna Fenenga: De burn-out specialist

woensdag 12 september 2018

Op woensdag 12 september geeft 'de burn-out specialist' Laurna Fenenga een lezing over haar nieuwe boek. Hoe kom je uit een burn-out en hoe voorkom je dat je er een krijgt? Als je een burn-out hebt of op weg bent om er een te krijgen, dan is dit handboek goed om te lezen en te gaan toepassen. Het boek beschrijft een stappenplan om je met praktisch handvatten te helpen uit je burn-out te geraken of om er een te voorkomen. 

Meer informatie

Yar bijeenkomst: De hemel in het ijs

vrijdag 14 september 2018

Op 14 september bespreekt de YAR De hemel in het ijsvan Adrienne Young. Dat is een boek van Best of YA.

Meer informatie

Juffen- en Meestersevent

dinsdag 18 september 2018

Op dinsdag 18 september organiseren wij van 17.00 tot 19.00. voor basisscholen uit Amstelveen en omgeving de vierde editie van de Juffen- en Meestersbijeenkomst. De gelegenheid om u, onder het genot van een hapje en een drankje, te laten inspireren door alle mooie boeken van de uitgeverijen Gottmer, Unieboek I Spectrum en VBK en u voor te bereiden op de Kinderboekenweek. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.

Meer informatie

Elke Geurts en Henk van Straten over Verlaten

dinsdag 18 september 2018

Een lezing uit twee perspectieven over verlaten. Inclusief voordrachten uit Berichten uit het tussenhuisje en Ik nog wel van jou.

Meer informatie

YAR bijeenkomst: creatieve avond

zaterdag 22 september 2018

22 september wordt een creatieve avond. Deze avond gaan we o.a. handletteren.

Meer informatie

Dick Salfischberger over Mein Kampf: tussen waan en werkelijkheid

dinsdag 25 september 2018

Dinsdag 25 september geeft Hovo-docent Dick Salfischberger een lezing naar aanleiding van de nieuwe vertaling van Mein Kampf die op 31 augustus uitkomt.  

Meer informatie

Poëziecafé special: Rodaan al Galidi

donderdag 27 september 2018

Schrijver Rodaan Al Galidi draagt voor uit zijn nieuwste dichtbundel Neem de titel serieus ter gelegenheid van de start van een nieuw Poëziecafé seizoen.

Meer informatie

Jeroen Windmeijer signeert!

vrijdag 28 september 2018

Op 7 augustus verscheen bij HarperCollins Holland het Pilgrim Fathers-complot van Jeroen Windmeijer. Op vrijdag 28 september komt hij bij ons signeren

Meer informatie