Kerst bij Venstra

woensdag 29 november 2017 19:30
Kerst bij Venstra

29 november, 6 en 13 december, Stadsplein 102A, Amstelveen

 

Jozef, Maria en

Engelen, herders in het veld

Os ezel stal

Het kind

Kerst

 

Stadsdominee Werner Pieterse leest vanaf 29 november in Boekhandel Venstra aan het Stadsplein in Amstelveen het kerstverhaal, uit het Bijbelboek Lukas.
In een serie van drie avonden

 

 

 

- 29 november, 6 en 13 december van 19.30 uur tot 21.00 uur – neemt hij aanwezigen mee langs Jozef, Maria, engelen, herders in het veld, os, ezel, stal en het kind. Op weg naar Kerst. Iedereen die in dagen van kerstmannen, rendieren en kerstallerhandes nieuwsgierig is naar het echte kerstverhaal, is welkom. Voorkennis is niet nodig, nieuwsgierigheid volstaat. Kosten 20 euro inclusief koffie en tekstboekje. Aanmelden in de winkel of via info@venstra.nl onder vermelding van ‘Kerst bij Venstra’. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Werner Pieterse is theoloog en schrijver en predikant van de Paaskerk in Amstelveen. Hij schreef onder andere  Wat blijft – God na de kaalslag waarin hij een hedendaagse context creëert voor de christelijke belijdenis. Zo leest hij de twaalf artikelen van de geloofsbelijdenis als de regels van een gedicht en legt hij er zijn eigen lees- en levensweg naast. Ook gebruikt hij het werk van Nietzsche en andere filosofen, moderne poëzie, films en zijn persoonlijke contacten op het Afrikaanse continent in zijn verhaal. De geloofsbelijdenis die de eeuwen door zoveel generaties troostte en inspireerde krijgt zo opnieuw betekenis. Zijn tweede boek Waar ik je zoek  - verhalen van zwervers, koningen, moeder en kind verschijnt komend voorjaar.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris : 19