Online folder Libris

Vol van boeken is beschikbaar vanaf 29 april 2017

Het nieuwe magazine voor de boekenliefhebber!

Vol van Boeken is beschikbaar vanaf 27 april 2017

U ziet nu de eerste boekenglossy van uw Libris-boekhandel online, maar Vol van boeken is uiteraard ook als echte glossy verkrijgbaar in de boekhandel. Een magazine waar wat ons betreft de liefde voor het vak van afspat. Een magazine vol verhalen geschreven over en door auteurs. Een magazine waarin we u laten zien wat we allemaal voor u in huis hebben.
Wat een geluk hebben wij boekhandelaren met u als klant. Elke Libris-boekhandel is anders, maar we delen met u een passie: de passie voor papier, het geschreven woord, het boek. Wat mooi dat samen te vieren en u dit mooie magazine cadeau te doen. Dank voor uw klandizie, dank dat u onze Libris-boekhandels een warm hart toedraagt.

Namens Libris-boekhandelaren,
Remco


Remco Houtepen (1970) is bedrijfsleider bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen. In september 2016 ontving hij uit handen van Ronald Giphart de Albert Hoogeveen Bokaal voor de titel ‘Boekverkoper van het jaar 2016/2017’.

Bekijk de folder hier

Online folder voor de Boekenweek

Acties zijn geldig t/m 2 april 2017

Boekenweek folder Libris 2017

Bij Libris zijn we vol van verleiding. Ook dit voorjaar verleiden we u graag met onweerstaanbaar mooie boeken die we met gepaste trots bij u onder de aandacht brengen. Zoals onze exclusieve Libris-uitgave van de prachtige titel De waarheid over de zaak Harry Quebert, literaire spanning voor slechts € 5,95. Maar voor iedere boekenliefhebber hebben we wat wils. Of u nu van fictie houdt of van non-fictie, van literatuur, management- of kookboeken. Onze boekverkopers hebben voor iedereen een advies op maat.

En is het boek even niet op voorraad, dan kunt u het online bestellen. Verzending vanaf 15 euro is gratis. En dan nog even dit: mocht u in de Boekenweek toegeven aan de verleiding van een mooi nieuw boek, krijgt u van ons ook nog het Boekenweekgeschenk van Herman Koch cadeau. Speciaal voor u, van uw boekhandel.

Bekijk de folder hier

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ2 : libris