Ondernemers van het jaar 2017/2018

Wij zijn ontzettend trots!
Vindt u dat wij de publieksprijs verdienen? Het kan hier: https://nl.surveymonkey.com/r/OVHJ


Wij zijn trots! Trots op alle collega's met wie wij in onze winkel en in ons café werken. Maar vooral ook op de familie Rienks, Maaike Ashe-Rienks, Pier Rienks, Margriet Rienks en natuurlijk Ada Rienks. Zij namen vier jaar geleden in een moeilijke tijd het risico met Libris Venstra te verhuizen en de winkel te transformeren naar de huidige succesvolle winkel met een prachtig café. Een plaats vol boeken en meer. Een heerlijke plek voor klanten, zo horen wij vaak, maar zeker ook voor ons als boekverkopers en barista's.
Vorige jaar werd 'onze bedrijfsleider' Remco Houtepen al verkozen tot 'Beste boekverkoper van Nederland'. Wat waren en zijn wij daar trots op.

En dan is het fantastisch wanneer wij te horen krijgen dat klanten de moeite nemen hun waardering te tonen door Libris Venstra op te geven voor de verkiezing 'Amstelveens Ondernemer van het jaar'. Als de jury ons dan ook nog eens waardig acht voor de shortlist, dan zijn we gewoonweg ontzettend trots.
Heel erg trots!
Dank dus iedereen voor jullie waardering. Dank voor de moeite die u nam de familie Rienks en Remco te nomineren. Dank voor al de complimenten. Dank, dank, dank!
En beste mevrouw Rienks, Ada, Pier, Margriet en Maaike, het is terecht! Jullie verdienen het. Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!
Hartelijke groet,
Medewerkers Libris Venstra
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris