oktober

Presentatie: Topvrouw in 7 stappen

donderdag 19 oktober 2017

Annette Onrust presenteert bij Voorhoeve haar recent verschenen boek Topvrouw in 7 stappen. Voor deze presentatie heeft Annette speciale gasten uitgenodigd; Nicolien van Vroonhoven, wethouder in Hilversum, Renée-Andrée Koornstra, directeur van de VU en Dominique Klemann-Zwartjes, topscheidsrechter. 

U bent van harte welkom deze presentatie en de interviews met de gasten bij te wonen. Na de gesprekken is er volop gelegenheid tot napraten met de auteur en haar gasten en voor het aanschaffen en laten signeren van Annettes boek. 

De toegang is gratis.

Meer informatie

Yvette van Boven bij Voorhoeve

zaterdag 21 oktober 2017

Haar nieuwe boek Home Sweet Home is zojuist verschenen, komende week ligt Home Sweet Home Xmas in de winkel. En zeg nu zelf, wie is er niet dol op Yvette van Boven? 

Redenen genoeg voor ons om Yvette een keer uit te nodigen bij Voorhoeve. Dus, mislukken je meringues altijd, zakken je soufflés vaak in of krijgt je hartige taartje nooit dat speciale knapperige korstje; grijp je kans, vraag het de vriendelijke doch bij vlagen strenge chef persoonlijk in je boekhandel.

Reserveren is niet nodig. Loop binnen en schuif aan!

Meer informatie

Hilversum in Gesprek met... Andrea Maier

maandag 23 oktober 2017

In de volgende Hilversum in Gesprek is Andrea Maier te gast. U vindt alle informatie bij "Hilversum in gesprek" op deze website.

Meer informatie

november

Rik Felderhof, Hans Melissen, wijn en een goed gesprek

woensdag 1 november 2017

De Villa is Boekhandel geworden. De bijzondere en aangename stem van Rik Felderhof, de onverwachte vragen en zijn veelzijdige, wijngekke gesprekspartner staan garant voor een fijne avond. Wees erbij, gratis entree.

Meer informatie