september

Hilversum in Gesprek met Jan Latten

dinsdag 18 september 2018

Het nieuwe seizoen van ‘Hilversum in Gesprek’ start op dinsdag 18 september met een optreden van socioloog en demograaf prof. dr. Jan Latten (1952), iemand die alles weet over de stand van zaken van de Nederlandse bevolking. Hij is hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en was tot voor kort hoofd-demograaf van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In beide functies houdt en hield hij zich bezig met nieuwe ontwikkelingen in Nederland, met name op het gebied van relatie- en gezinsvorming. Maar ook over zaken als migratie, wonen, eenzaamheid, liefde, armoede, werk- en werkloosheid en pensionering kan hij meeslepend vertellen.

Meer informatie

Boekpresentatie May-May Meijer

donderdag 20 september 2018

Donderdag 20 september komt May-May Meijer haar nieuwste boek getiteld "Missie Wereldvrede" bij Boekhandel Voorhoeve presenteren.

Meer informatie

oktober

Hilversum in Gesprek met Jens van Tricht

dinsdag 16 oktober 2018

Hilversum in Gesprek stelt op dinsdag 16 oktober het onderwerp #MeToo aan de orde bij schrijver Jens van Tricht, oprichter en directeur van 'Emancipator', een organisatie die zich bezighoudt met de  bevordering van mannenemancipatie.

Meer informatie