Signeersessie Suzanne Agterberg

zaterdag 17 november 2018 14:00
Signeersessie Suzanne Agterberg

Op 17 november komt Suzanne Agterberg, autismespecialist en auteur van het boek 'Autisme anders bekijken', haar nieuwste boek 'Vind jouw eigen weg met jouw autisme' bij ons signeren.

Het unieke van dit boek is dat de laatste theorieën over autisme worden uitgelegd, specifiek gericht aan tieners, zonder dat er wordt uitgegaan van een 'stoornis' of 'defect'. Het doel van het boek is tieners kennis te laten maken met hun autisme en op die manier hun welbevinden te vergroten.

Over 'Vind jouw eigen weg met jouw autisme':

Als je autisme hebt, werken jouw hersenen anders dan bij de meeste mensen. Je verwerkt informatie op een andere manier. In je kinderjaren bepalen volwassenen wat jij nodig hebt. Maar als je in de bovenbouw van de basisschool komt, of naar het voortgezet onderwijs gaat, is het belangrijk dat je zélf weet wat jouw autisme inhoudt. Je begrijpt jezelf dan niet alleen beter, maar kunt ook aan anderen uitleggen wat je nodig hebt om je goed te voelen en hoe jij het beste kunt leven, werken en leren. Dit boek helpt je daarbij!

Je leert meer over autisme in het algemeen, en door het beantwoorden van de vragen aan het eind van ieder hoofdstuk, zeker ook over jouw autisme. Met dit boek ga je op zoek naar signalen en wegwijzers die jij kunt gebruiken om je eigen weg hierin te vinden.

'Vind je eigen weg met jouw autisme' is geschreven voor tieners, om zelf te lezen. Maar het kan ook goed gebruikt worden in psycho-educatie, (voor en) door ouders, leraren en andere professionals.

Suzanne is bij Voorhoeve tussen 2 en 3 uur 's middags.

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris