november

Boekpresentatie Catherine Wijnands

vrijdag 9 november 2018

Op vrijdag 9 november presenteert Catherine Wijnands haar boek Thuis in elke tijd. Het leven van Kate Kolff (1885 – 1974), over het leven van haar grootmoeder, bij Waanders In de Broeren.

Meer informatie

De keukengeheimen van Sientje & Arlette

zaterdag 10 november 2018

Op zaterdag 10 nov. delen Sientje en Arlette, moeder en dochter, hun keukengeheimen bij Waanders In de Broeren!

Meer informatie

Harry Hamer op orgel

maandag 12 november 2018

Op maandag 12 november om 16.30 bespeelt concertorganist Harry Hamer (1956) ons Scheuer-orgel.

Meer informatie

Boekpresentatie Paul Gellings

donderdag 15 november 2018

In november verschijnt de nieuwe roman van Zwollenaar Paul Gellings. De wereld als leugen wordt op donderdag 15 november gepresenteerd bij Waanders In de Broeren!

Meer informatie

Lezing Erfgoedplatform

vrijdag 16 november 2018

Thorbecke wil het

Remieg Aerts, auteur van de veelgeprezen recente Thorbecke-biografie, brengt deze intrigerende staatsman tot leven, in een breed panorama van de politiek, wetenschap en cultuur van de negentiende eeuw.

Meer informatie

Orkest van het Oosten

zaterdag 17 november 2018

Geniet van prachtige kamermuziek van twee ensembles van het Orkest van het Oosten. Als opmaat voor het symfonische concert van het Orkest van het Oosten op 2 december in De Spiegel trakteren cellist Luis Gomes Andrade en zijn collega’s het publiek nu alvast op een sfeervol zaterdagmiddagprogramma.

 

Meer informatie

Joep Boerboom interviewt Paul van Vliet

zaterdag 17 november 2018

Op zaterdagmiddag 17 nov. komt Paul van Vliet naar onze boekenkerk! Naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Brieven aan God en andere mensen, een ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’, leest Paul voor uit eigen werk en wordt hij geïnterviewd door onze vaste interviewer Joep Boerboom.

Meer informatie

Waardevolle eenvoud - Bart Schouten

donderdag 29 november 2018

Op donderdag 29 november presenteert Bart Schouten zijn nieuwe boek Waardevolle eenvoud, Beoordeel, ontwerp en verbeter producten, diensten en processen bij Waanders In de Broeren.

Meer informatie

december

Joke Boon

zaterdag 1 december 2018

Meet & greet met Joke Boon!

Meer informatie

Lezing Erfgoedplatform Europese naam en faam

vrijdag 14 december 2018

Europese naam en faam

De lezing 'Europese naam en faam' voert u langs orgels, stucplafonds, een klooster en houten noodwoningen in het Gouden Verleden. Hierna wordt u meegenomen in het verhaal over complexe projecten op grootschalige binnenstedelijke locaties aan het eind van de 20ste eeuw.

Meer informatie