VBoekbestellingen t/m 26-12-2018 gratis thuisbezorgd

VGratis afhalen in de boekhandel

 VBinnen 14 dagen gratis retour bij ruim 100 boekhandels

Hoge bomen in Hanoi
ISBN
9789047103318
Uitgever
Eldorado
Verschenen
28-11-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
234 pp.
Bindwijze
Paperback
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Hoge bomen in Hanoi

CAROLIJN VISSER
HOGE BOMEN IN HANOI
Een berooide huisvader die in de oorlog aan de kant van de Amerikanen stond, een zangeres die van Parijs droomt, een Amerikaanse GI, een dissidente schrijver, een romantische dichter die bevriend is met een prinses - dit zijn slechts enkele personen met wie Carolijn Visser op haar reis door Vietnam kennis maakte en bevriende raakte. Zij verbleef enkele maanden in Saigon en Hanoi, maakte uitstapjes naar de bergen, en reisde door de Mekongdelta en naar Hu de traditionele hoofdstad aan de oever van de Parfumrivier.
Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen.
CAROLIJN VISSER REIST AL JARENLANG OVER DE WERELD. HAAR REISBOEKEN LATEN EEN ONAFHANKELIJK SCHRIJFSTER ZIEN DIE ZICH AANGETROKKEN VOELT TOT MENSEN DIE ZICH ONDER BARRE OMSTANDIGHEDEN STAANDE WETEN TE HOUDEN.
'Carolijn Visser verstaat de kunst om aan de hand van persoonlijke ervarin-gen iets over de essentie van een land te vertellen.' DE VOLKSKRANT
'Als lezer heb je uiteindelijk het gevoel dat je er zelf bij bent geweest.' DE GROENE AMSTERDAMMER
'Kun je heimwee hebben naar een streek waar je nooit eerder was? Dat blijkt wanneer er zo schrijnend nabij over wordt geschreven.' VRIJ NEDERLAND
Niet leverbaar

Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden. Je kunt het dan ook niet via de webshop bestellen.

Wel kun je, via de link "Vraag de boekhandel", de boekhandel vragen of zij dit artikel nog op voorraad hebben, er aan kunnen komen, of een alternatief beschikbaar hebben.

Loading...

.
pro-mbookslibr2 : libris