mei

Nathalie Pagie signeert haar nieuwste boek

zaterdag 12 mei 2018

Een perfect Moederdagcadeau: een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van Nathalie Pagie Rio Grande - een razendspannende roadtrip door Mexico.

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Nathalie Pagie (1974) is thrillerauteur en communicatieadviseur. Ze woont met haar man en twee kinderen in Breda. In 2013 debuteerde zij met De Toneelclub en een jaar later verscheen De Campus, waarvan inmiddels al meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht. Paradijsvogels is de eerste in een serie over journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez. In 2017 wordt thriller 4 verwacht: Casa Familia

Verhalen met vaart

Nathalie schrijft spannende verhalen met vaart, toegankelijk voor een breed publiek. Jonge eigenzinnige vrouwen spelen de hoofdrol. Inspiratie haalt Pagie uit haar eigen leven: de locaties bezocht ze zelf en ook enkele personages zijn uit het leven gegrepen. Daarnaast put ze uit haar grenzeloze en bizarre fantasie.

Wil je de boeken vast lezen voor ze komt? Eenvoudig via https://www.libris.nl/woerden/zoek/?a=Nathalie%20Pagie

Meer informatie

Lezing Jeannette van Dongen & Ivy Powel - Jobcarving

maandag 14 mei 2018

Jobcarving: twee passies, twee banen

Waarom gaat een modeontwerpster varkens fokken? Waarom begint een politieman een meubelmakerij? Waarom maakt een geriatrisch arts middeleeuwse muziek? Jobcarving is een nieuwe manier om je loopbaan vorm te geven, zodat je meer voldoening en balans vindt in je werk. Door meerdere banen te combineren geef je gehoor aan de innerlijke drijfveer om al je passies en talenten te kunnen ontplooien. Een baan voor het leven geeft vaak geen volledige voldoening meer, als werkneemster wil je meer. Je bent op zoek naar zingeving, uitdaging of balans. Jobcarving is de moderne gereedschapskist waarmee je dit kunt bewerkstelligen. Meer info

Meer informatie