Beste klant,

Onze nieuwe webwinkel is live. U kunt met uw huidige account gewoon gebruik maken van onze diensten. Uw bestelhistorie is ook op deze website aanwezig. De belangrijkste vernieuwing is dat de website geschikt is gemaakt voor monitor, tablet en mobiel. Daarnaast is het zoeken en vinden van boeken binnen de website verbeterd. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website. 

Wij zijn er trots op en belangrijk om te weten:
U steunt ook met uw online aankopen uw lokale boekhandel. Dit was al zo en dit blijft zo!

De Libris-boekhandel

Welkom bij Libris Boekhandel Van der Meer

Website Home Van Der Meer 2

Welkom op de website van Libris Boekhandel Van der Meer in Noordwijk. U vindt hier alle informatie over onze winkel en u kunt uw boeken hier online bestellen. De boeken worden gratis bij u bezorgd.
Boeken uit de winkelvoorraad kunnen door onze eigen boekbezorger Sjaak persoonlijk en dezelfde dag nog, in Noordwijk en directe omgeving, bij u thuis worden bezorgd. Bel of mail ons gerust over de mogelijkheden.

U kunt uw bestelde boek(en) natuurlijk ook zelf afhalen. Onze winkel is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Wij serveren u graag een vers kopje (Fairtrade-) koffie of thee én bieden u vanzelfsprekend een persoonlijk advies. U bent van harte welkom.

Laat u verrassen door onze grote collectie boeken en een select aanbod aan kwaliteitsartikelen: 
luxe (vul-)pennen, DVD’s, CD’s, en cadeau- en kookartikelen.

Met culturele groet,

Martha Baalbergen & Peter van Blanken, eigenaren van Boekhandel Van der Meer
Bob, Ellen, Nadine, Nel, Priscilla

 

Het Cultuurcafé

Fo 7v 8edy 1pi 92k 44t 5tyl 3d 6j -logo -het -cultuurcaf -500x 505-300x 295In Het Cultuurcafé is altijd wel iets te beleven!

Lezingen, boekpresentaties, proeverijen, live muziek en nog veel meer.

Kijk voor het programma op www.hetcultuurcafe.nl

Speciaal bij Boekhandel Van der Meer

De schatkamer

Schatkamer2In de krochten van Libris Boekhandel van der Meer vindt u 'De schatkamer' met tal van antiquarische boeken van Moby Dick. Een plek waar je kunt verdwalen in herinneringen, uren kunt snuffelen tussen zeldzame boeken, of op zoek kunt gaan naar dat ene boek waar u al zo lang naar op zoek bent. 

Naar Moby Dick

Luxe schrijfwaren

Pennendokterpeter (1)Boekhandel van der Meer heeft een uitgebreide pennencollectie. Peter van Blanken is onze vulpenspecialist. Heeft u vragen over uw pen, schrijft uw pen niet lekker meer of is uw pen defect, dan kan Peter uw pen in veel gevallen repareren.

 Lees meer

Geef je eigen boek uit

SchrijverDus jij wilt schrijver worden?

Dat kan. En wel in een paar simpele stappen. Boekhandel van der Meer ondersteunt je bij het schrijven en opmaken van je boek en met het publiceren en het verkopen van je boek.

Lees meer

Boek van de Maand september

Een wervelend levensverhaal: hoe de jaren zestig en zeventig in de jaren tachtig veranderden en alle idealen anders werden

Ebook van de Week voor € 5,99

Kinderen van het ruige land

Auke Hulst

€ 5,99
Schrijver Auke Hulst brak definitief door met zijn vierde, sterk autobiografische roman Kinderen van het Ruige Land. Ergens op het noordelijke platteland in Groningen, in een gebied dat het Ruige Land wordt genoemd, groeit een viertal kinderen op. Hun vader is overleden, hun moeder is een levenslustige vrouw die wegloopt voor verantwoordelijkheden. Kunnen de kinderen ontkomen aan de groeiende problemen, of is hun lot al bepaald? Auke Hulst schrijft onder meer voor NRC Handelsblad en Vrij Nederla

Elke vrijdag kunt u een nieuw eBook van de Week voor voor slechts € 5,99 downloaden.

Actieprijs: van € 9,99 voor € 5,99
Actieperiode:  4 t/m 10 september 2015

Hoe zet u het eBook van de Week op uw eReader of tablet
De korting wordt meteen verwerkt in uw winkelmandje. Heeft u een eReader van tolino, Kobo of van een ander merk dan kunt u deze stappen volgen om het eBook te kunnen downloaden en lezen. Bovendien kunt u nu ook eBooks met een Boekenbon-cadeaukaart aanschaffen.

Boeken in het nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd.

Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken boeken in het nieuws

Evenementen bij Libris

05
sep
Manuscripta 5 september Meer informatie
07
sep
Talent voor taal? Schrijf je verhaal! Een van de grootste schrijfwedstrijden van Nederland voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Meer informatie
13
sep
Roald Dahl Dag Meer informatie
18
sep
Uitreiking Parel voor de Beste Boekverfilming Meer informatie
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag in huis.
Track & Trace, volg uw bestelling.
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.